MISZ KFT

Bemutatkozó

Cégünk, a balatonboglári székhelyű Mélyépítő és Ipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2018-ban alakult azzal a céllal, hogy minőségi kivitelezési szolgáltatást nyújtson partnerei részére a mélyépítésben és a hozzá kapcsolódó közmű-, és csővezetéképítési szektorban.

Cégünk vállalja nyomvonali földmunkák elvégzését kézi és gépi erővel, betonalapok és aknák vasbeton szerelési és betonozási munkáinak kivitelezését, technológiai állomások gépészeti szerelését, valamint közművezetékek fektetését illetve gáz-, és olajvezetékek kiszolgáló munkáinak (csőkihordás, csőfektetés, varratszigetelés) elvégzését 400 mm átmérőig.

A cégalapító 10 éves olaj-, és gázipari kivitelezésében szerzett tapasztalatának köszönhetően a cég rendelkezik a szükséges szakmai, munka-, és környezetvédelmi ismeretekkel.

2019 év elején állami fejlesztési források révén több földmunkagép került beszerzésre, amellyel egyetemben létszámbővítés és eszközbeszerzés is történt a cégnél.

Filozófiánk, hogy megbízható kivitelezői partner csak úgy lehet egy cég, ha ötvözi a szaktudást a minőségi munkavégzéssel.


Pál Tamás 

Ügyvezető